Ах, Италия! Страната на бавната храна и бързите коли. Откакто автомобилите

...
Ах, Италия! Страната на бавната храна и бързите коли. Откакто автомобилите
Коментари Харесай

5-те най-живописни  маршрута за шофиране в Италия

Ах, Италия! Страната на бавната храна и бързите коли. Откакто колите съществуват, Италия е епицентърът на епичните карания.

С планински вериги, извиващи се езера, хълмове и скалисти сектори надали има и  един сантиметър от страната с форма на ботуш, която не е идеална за шофиране.
 Конгресът на Съединени американски щати утвърди военна помощ за Българската войска 7 окт 2022 | Близо $40 млн. $ финансова помощ ще бъде получена от българската войска от Съединени американски щати. Това е реалност, откакто Конгресът...
Ето нашите оферти за най-хубавите пътища за шофиране в Италия.

Colle del Gran San Bernardo

Помните ли началната сцена на? Кой би могъл да не помни гледката и звука на, това бръмчене на мотора, до момента в който автомобилът се движи по празен планински проход, до момента в който Мат Монро ни пее серенади.

Въпреки че това е мечтана  обстановка киното, тя в действителност е  лесна за пресъздаване, защото проходът е един от основните пътища до Алпите. Извивайки се до височина от 2469 м северно от Торино до Швейцария, проходът минава през тунели, завои и мостове със спиращи дъха гледки по целия път нагоре.

 
               

Лаго ди Гарда

Докато Комо нормално е първият избор на всеобщия екскурзиант, в случай че се отправите на изток към езерото, ще бъдете „ възнаградени ” с някои зашеметяващи пътища за шофиране.

Този маршрут минава около превъзходни вили на брега, следвайки линията на брега на езерото. Не пропускайте да минете и нагоре по извиващия се асфалт през хълмовете, с цел да разгледате и околните живописни села.



  От Флоренция към Сиена

Пътят от Флоренция до Сиена е прелестен когато и да е на годината, не на последно място тъй като минава през един от най-големите винарски райони на Италия. Избягвайте автомагистралите и изберете своя път през задните пътища, тръгвайки на юг от Флоренция, с цел да откриете съвършената Тоскана в нейния най-величествен тип.

Преминавайки сред градовете и селата ситуирани сред хълмовете се потопете се в гледките към лозята и винарските парцели по плавните завои. Това е незабравимо прекарване за всеки фен на шофирането.



Крайбрежието на Амалфи

Един от най-и
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР